Frequently Asked Question

Problemen downloaden/kopen Play Store
bijgewerkt op 5 jaar geleden

Dit is een probleem dat de laatste tijd meer lijkt voor te komen in de Google Play Store. Een aantal dingen die je kan checken zijn:

1) De kans is groot dat er wat fout is gegaan met je aankoop, het geld is dan wel afgeschreven maar als het goed is ook automatisch teruggeboekt. Wanneer dit het geval is kan je het opnieuw proberen.
2) Kijk of je de app via de Play Store opnieuw kan downloaden, wanneer de betaling succesvol is geweest kan dit zonder opnieuw te betalen.
3) Start je toestel een keer opnieuw op.
4) Volg deze handleiding van Google om het probleem eventueel te verhelpen: https://support.google.com/googleplay/troubleshooter/6241347?visit_id=1-636366938024240401-1934199361&rd=1

Mocht je na bovenstaande stappen nog steeds problemen hebben dan ontvangen we graag het Bestelling ID, dan kunnen we nakijken hoe de bestelling met bijbehorende betaling is afgehandeld.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...